Nieuws

Mixed Hockeyclub Muiderberg

2019

In opdracht van C.S.C. Sport – Greenfields hebben wij de Mixed Hockeyclub Muiderberg een beregeningssysteem aangelegd met 8 Perrot sector scout sproeiers. Sproeiers met een betere waterverdeling en waterbesparend, in dit geval drinkwater.

Johan Cruijf ArenA

2019

In a few days a new football pitch Johan Cruijn ArenA Frees mowing, new irrigation, improving the soil, replace sensors, reshape top layer, new grass. Ready to play.

Beregeningsinstallatie in de Johan Cruijf Arena

2019

Complete nieuwe beregeningsinstallatie in de Johan Cruijf Arena aangebracht met 22 Single head aan te sturen sproeiers middels een PC besturing. Maandag kan het nieuwe gras er in.

Hockeyclub HC Voorne

2019

Fase 1 begonnen plaatsen waterkelders met in totaal 100 kuub water voor opslag van opgevangen water wat hergebruikt gaat worden. Verder worden er voor de 2 watervelden nog 2 nieuwe beregeningssystemen aangelegd.

Uitbreiding hockeycomplex HCB Barendrecht

2017

Het Edel ID waterveld bij HCB
HCB Barendrecht heeft zijn hockeycomplex uitgebreid. De ambitieuze hockeyclub, die tot de zomer over te weinig velden beschikte, heeft het vernieuwde sportcomplex onlangs feestelijk geopend.

Tot 2017 kende de club een wachtlijst. De club had te weinig velden: slechts drie semiwatervelden en een pupillenveld. Na overleg met de gemeente Barendrecht werd tot uitbreiding overgegaan met het uitschrijven van een aanbesteding, die werd gewonnen door Antea Group Sport.

Ombouw
De werkzaamheden bestonden uit de ombouw van het hoofdveld van een semiwaterveld naar een volwaterveld op een e-layer. Daarbij werd gekozen voor Edel ID als waterveld. Ook werd er een nieuw, vierde veld aangelegd, eveneens een waterveld Edel ID op een e-layer.

Semizandveld
Op het resterende perceel werd tot slot een pupillenveld Edel Triple T semizandveld aangelegd, waarbij Strago Elektro de veldverlichting verzorgde en de firma Mölder de beregening. De begeleiding en het advies werd voor de gemeente verzorgd door B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen.

De opening werd verzorgd door wethouder Lennert van der Linden van de gemeente Barendrecht en Oranje keeper Pirmin Blaak, die ooit zijn hockeycarrière begon bij HCB.

Beregening voor EK dames in stadion Sparta

2017

Het Sparta Stadion te Rotterdam is een van de stadions waarin binnenkort wedstrijden van het EK vrouwenvoetbal worden gehouden. Dit stadion heeft een kunstgrasveld, maar wordt voor het EK omgebouwd naar een natuurgrasveld. De beregening van het kunstgras is echter niet geschikt voor natuurgras omdat de waterafgifte te hoog is. Daarom is door Mölder sportveldberegening een nieuwe beregeningsinstallatie aangelegd voor het natuurgrasveld. Over acht weken zal deze omgebouwd worden naar een beregeningssysteem voor kunstgras. In Fieldmanager 4 verschijnt een uitgebreid artikel over het tijdelijke natuurgrasveld van Sparta.

Nieuwe beregening golfbaan Spielehof

2017

In opdracht van golfbaan Spielehof in Boekelo heeft Mölder Sportveldberegening op de complete golfbaan een beregeningsinstallatie aangelegd. Op de bestaande 18 holes-minibaan zijn alle kabels en leidingen met een ploegmachine aangebracht. Op de nieuwe 9 holes-baan zijn alle kabels en leidingen ingegraven. Het beregeningswater dat wordt gebruikt komt uit een waterbron met ijzerhoudend water. Het water wordt via een ontijzeringsinstallatie ontdaan van dit element en verpompt naar twee grote vijvers. Middels een grote pompinstallatie wordt het water naar de greens gepompt. Het complete project is inmiddels afgerond.

Nieuwe beregeningsinstallatie voor HC Schiedam

2017

In opdracht van Van Kessel sport en Cultuurtechniek heeft Mölder Sportveldberegening een installatie aangelegd op het nieuwe hockeycomplex Harga in Schiedam. De afgelopen periode werden vier nieuwe watervelden aangelegd. Directeur Maarten Mölder vertelt: “De installatie bestaat uit een pompstation met filterinstallatie en uv-lamp die het water onttrekt uit de naast gelegen sloot. Het schone water wordt vervolgens naar een 80 q betonkelder verpompt en middels vier pompen naar de vier velden verpompt. Deze velden kunnen tegelijk voorzien worden water en kunnen aangestuurd worden met een tablet of app op de iPhone.” Het nieuwe hockeycomplex werd op 8 april geopend.

Nieuwe beregening voor landgoed te Leersum

2017

In opdracht van Hofmeijer Cultuurtechniek uit Voorst heeft Mölder Sportveldberegening op landgoed Broekhuizen te Leersum een complete ondergrondse beregeningsinstallatie aangelegd. Maarten Mölder: “Daar waar mogelijk zijn alle leidingen ingeploegd met bijbehorende stuurstroomkabels. De installatie wordt gevoed met grondwater. Alle sproeiers zijn elektrisch aanstuurbaar en kunnen per stuk of met meerdere tegelijk aangestuurd worden. Op deze manier wordt gestreefd naar een optimale waterverdeling.”

Mölder verzorgt beregeningsinstallaties Sportpark de Toekomst

2017

Mölder Sportveldberegining is momenteel aan het werk op Sportpark de Toekomst; het sportcomplex van voetbalclub AFC Ajax.
Het bedrijf uit Heteren is daar bezig met de aanleg van drie beregeningsinstallaties. Het gaat om drie installaties voor drie verschillende Grassmaster-hybridevelden, die onlangs werden aangelegd. Het aangelegde beregeningssysteem bestaat uit veertien sproeiers aan de buitenzijde van het veld die per stuk of apart van elkaar kunnen worden aangestuurd door een frequentiebesturing. Verder staan er nog acht kleinere sproeiers in het speelveld opgesteld.

Mölder Sportveldberegening

2013

Mölder Sportveldberegening hecht al jaren grote waarde aan het vasthouden van hun oorspronkelijke werkwijze bestaande uit:
• Service leveren, korte lijnen, persoonlijk advies en direct actie op uw vragen en wensen.
• Dus goed en snel starten met korte lijnen.
• Snel ter plaatse om de situatie in kaart te brengen.
• Snel een professioneel advies met een plan en een ontwerptekening op maat.
• Mölder Sportveldberegening kan tevens snel handelen gezien de altijd aanwezige voorraden.
• Veel voorraden, geen levertijden; tevens zeer aantrekkelijk voor de klant.

Door het jarenlang snel uitbrengen van een passende offerte en snel handelen heeft Mölder Sportveldberegening het vertrouwen bij velen voor zich gewonnen en weten te behouden. Dit vergt vakkundig werk en ervaring.